miercuri, 24 iunie 2009

Va fi sau nu va fi downloadata ?

Am postat acest material aici ca sa-l citesc pe 21, 22 Iulie. Pentru am practicat mult timp yoga si pare un material conex as astepta un pic, pentru ca un yoghin, se zice, nu crede decat ceea ce poate el insusi pune in prcatica, sa vedem ce se intampla. 21 este ziua unei eclipse, una din cele mai mari de pana acum si eclipsele nu au o semnificatie pozitiva de obicei. Ar putea fi insa modelata ca o fluctuatie care poate duce la o tranzitie de faza care sa instaureze Utopia. Teoretic.


Dragii mei, va trimit acest mesaj de la Steve Rother, cel care a scris cartea BUN VENIT ACASA, http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=43

Toate mesajele de la Grup, primite prin Steve au fost extrem de interesante si la obiect.
Acest mesaj, al carui text in lb engleza, il puteti gasi pe http://spiritlibrary.com/lightworker/beacons-of-light/technology-download-a-cosmic-event mi s-a parut mai intai o gluma buna, desi il stiam bine pe Steve si cat de serios este, asa ca nu am avit intentia de a-l difuza.
Aseara, la grupul nostru de studiu saptamanal, a venit dl general Emil Streinu si, printre alte subiecte interesante, ne-a spus ca deja tehnologia teleportarii exista pe Pamant, impreuna cu alte tehnologii pe care le consideram SF.
Prin urmare, va trimit acest text, pe care l-am primit asa cum il vedeti, deci nu stiu de unde a fost luata traducerea, si va rog sa incercati exercitiul de acceptare a lucrurilor care par mai mult decat fanteziste!!! In fond, la sfarsitul sec al 19-lea, tot ce a spus Jules Verne in cartile sale parea imposibil si sfida bunul simt. Si uite ca astazi totul s-a adeverit! Ca sa nu mai vorbim despre Internet!!!
Cu drag, va doresc lectura placuta si relaxata! Monica


TRANSPORT DE TEHNOLOGIE EXTRATERESTRA IN 21/22 Iulie 2009, PE PAMANT.
Mesaj de la GRUPUL ESPAVO (15 Martie 2009, prin Steve Rather)

SALUTARI DE ACASA ! Dragi creatori ai Cerului pe Pamant, voi sunteti mai apropae decat v-ati imaginat vreodata. Visele voastre se adeveresc in multe feluri. Noi va spunem aceasta in mijlocul a ceea ce voi numiti criza, care de fapt nu este o criza ; este o evolutie naturala pe calea pe care v-ati ales-o.
V-am spus ca vom vorbi despre un eveniment neobisnuit care va avea loc pe 21 si 22 Iulie. Nu este posibil sa precizam data exacta sau ora cand acesta se va produce, datorita instabilitatii alegerilor voastre.
Lasati-ne sa va explicam ceea ce va avea loc, astfel incat sa puteti vedea acest eveniment cosmic.
Umanii evolueaza acum intr-un ritm incredibil. Aceasta cauzeaza multe dificultati, multe situatii, la mai multe nivele. Cea mai mare provocare de pe Pamant este ca umanii nu mai au mult timp pentru a-si permite sa mai ramana in urma.
Din cauza faptului ca fiecare dintre voi este un creator, orice gand emis se transpune din ce in ce mai repede in realitate palpabila. Din aceasta cauza, potentiala frica ce s-ar crea in inimile umanilor, ar putea avea un impact determinant asupra evolutiei voastre. In aceasta perioada extrem de condensata, puterile voastre cresc repede si modul cum le utilizati este crucial.
Atasamentul vostru fata de vechea energie a luminii, intunericului si a polaritatii poate avea si el un impact negativ, deoarece voi puteti crea cele mai mari frici, cu mai multa usurinta decat vreodata, inainte. Aceasta se intampla in multe locuri unde oamenii nu sunt constienti de propiile lor puteri ; iar in cele doua zile, 21 si 22 Iulie 2009, aceasta va atinge un varf de crestere. Pentru a se cunoaste exact situatia, in prealabil, va fi facuta o masuratoare care nu este tipica pentru planeta Pamant. Se va masura nivelul colectiv de vibratie al omenirii, masuratoarea avand un scop special. TEHNOLOGIA VA FI DESCARCATA PE 21 SI 22 IULIE 2009.
V-am vorbit de multe ori despre echilibrul dintre tehnologie si evolutia spirituala. Nivelul tehnologiei utilizata pe planeta voastra este determinat de 3/4 din nivelul intregului fond energetic al omenirii. Au existat numeroase perioade in istoria Pamantului cand noi tehnologii au fost literalmente aduse pe aceasta planeta, de catre alte forme de viata. Acest ajutor tehnologic onest oferit de multele civilizatii extraterestre Pamantului a fost menit sa accelereze evolutia voastra. Din pacate, ajutorul acordat nu s-a soldat cu rezultate prea bune. Metoda a lucrat foarte bine pentru alte forme de viata (alte civilizatii), dar nu a lucrat pentru voi.
Motivul acestui esec se datoreaza nivelului slab al vibratiei energetice globale a omenirii. Acel nivel vibrational (care determina inteligenta, intelegerea, pragmatismul, abilitatile, si, mai ales, relatiile de IUBIRE) s-a dovedit a fi insuficient pentru ca omul de pe Pamant sa fie capabil de o asimilare corecta si completa a inaltelor tehnologii primite. Se considera ca actualmente exista sansa ca asemenea tehnologii sa poata avea impactul dorit, deoarece, in ultima perioada, vibratia energetica colectiva a omenirii voastre a crescut substantial. Daca vibratia in acele zile (21 si 22 Iulie 2009) va fi destul de inalta sa sustina aceasta actiune de ajutorare, tehnologia va fi preluata imediat si va provoca cresterea nivelului de constiinta/constientizare a omenirii.
Va amintiti cum erau vietile voastre fara computere, numai cu cativa ani in urma? Echiparea cu tehnologia computerelor a fost un pas urias, care a avut un impact de cateva grade pentru fiecare fateta a vietii voastre cotidiene. Acest urmator pas, ar putea fi de 12 ori mai puternic decat ultimul (cand tehnologia producerii calculatoarelor a fost adusa pe Pamant tot de catre civilizatii E.T. avansate ; n.m.). Prin acest nou transport, computerele se vor schimba radical iar tehnologiile induse in mintea unor cercetatori, vor fi de o clasa mult superioara. Cateva dintre acestea exista deja implementate in mintea omenirii de mai multi ani, dar au fost tinute in stare latenta, vibratia joasa din gandirea umana tinandu-le inactivate.
TEHNOLOGIA TRANSPORTULUI
Acum cativa ani rula un serial numit Star Trek. Mai toate tehnologiilor din acel program deja s-au realizat pe Pamant. Dar una dintre tehnologiile care nu s-au manifestat inca este transportul molecular al vietii, al materialului uman, biologic (se refera la teleportare n.m.). Aceasta a fost numita de noi, tehnologia transportatorului. Tehnica obtinerii acestuia a intrat in linie dreapta, in ce priveste data realizarii, caci vibratia colectiva a omenirii este acum destul de inalta, pentru a o sustine. Cand noua tehnologie va ajunge pe Pamant, vor surveni multe schimbari, foarte rapide. Vor fi multi care se vor stradui sa obtina rezultate in acest domeniu, caci cercetatorii au intuit cat de valoroasa si necesara este.
Exista multe corporatii si guverne care au investit din greu in extractia si prelucrarea petrolului si care nu vor fi prea fericite cand aceasta noua tehnologie de transport se va obtine si se va dezvolta. Marii magnati, care au profitat din plin de extractia si rafinarea petrolului, vor face totul pentru ca noua tehnologie sa fie ascunsa si sa nu fie aplicata. Intelegeti profundele schimbari care va asteapta in curand, dragii nostri.
Rezistenta indarjita a profitorilor vechilor tehnologii va fi dura, caci ei sunt aceiasi care au provocat conflicte pe planeta pentru a detine suprematia asupra bogatiilor Pamantului. De data asta insa nu va mai fi la fel. Astazi, exista mai multa comunicare pe Pamant decat vreodata inainte, datorita tehnologiei avansate. Noi folosim tehnologia chiar acum, pentru a va atinge inimile si este minunat, pentru ca voi ati creat asta.
SI DACA NOI NU O FACEM?
Ce s-ar intampla daca nu am aduce aceste noi tehnologii, sau daca ele nu ar putea prinde viata pe planeta?
Ei bine, este simplu : noua tehnologie ar fi descarcata din nou si din nou, pana cand vibratia umana colectiva va fi capabila sa o primeasca si sa o sustina. Repetam: pentru prima data, ea va fi descarcata pe aceasta planeta, pe 21-22 iulie 2009.
De fiecare data cand vedeati filme S.F. si gandeati cat de minunat ar fi ca o persoana sa dispara aici si sa reapara in alt loc, voi plantati semintele care incep acum sa rasara, caci de fiecare data cand ati gandit cat de minunat ar putea fi, voi trimiteati acele ganduri universului, ca pe o dorinta de creatie.
Cand vibratia colectiva atinge un nivel destul de inalt pentru a sustine aceasta dorinta, apare manifestarea, materializarea ei, deoarece, inevitabil, acumularile energetice se materializeaza cand masa critica a fost atinsa. Pentru prima data, aceasta tehnologie poate fi sustinuta de catre vibratia colectiva a omenirii.
Va rog sa intelegeti ca transportatorul omenirii (transportul instantaneu al materiei, teleportarea n.m.) este doar una dintre multele tehnologii care se vor materializa foarte repede pe Pamant.
Noi am folosit transportatorul ca un exemplu de cum se poate schimba fata planetei, practic peste noapte. Aceasta este si una dintre cele mai usoare tehnologii de descris pentru noi, deoarece voi ati visat la ea multi ani. Multi dintre voi, cand erati copii, aveati convingerea ca ati putea transporta ceva fara masini fara a intelege cum ar functiona aceasta. Acelea erau amintiri adanci pe care le aveati despre propriile voastre capacitati pe care le avuseserati candva. Cand vibratia colectivului va deveni destul de inalta, planeta Pamant va face un pas gigantic inainte.
Sa nu va fie teama de aceste tehnologii, pentru ca ele pot fi salvarea planetei si a rasei umane. Daca va ganditi ca aceste tehnologii avansate va vor face viata imediat mai usoara, nu va fi asa. Omenirea va avea de facut mai multe alegeri decat niciodata inainte, dar chiar si asa poate fi dificil, pentru ca multi dintre voi vor fi chemati la actiune. Multi vor veni la voi pentru ca sunt blocati, incapabili sa se miste inainte, chiar daca o lume noua ii asteapta. Multi dintre voi veti sti cum sa-i ajutati pe oameni in aceste timpuri ale marii schimbari.
VIBRATIA COLECTIVA
Am folosit termenul de " vibratie colectiva" ; se cuvine sa-l definim.
A existat un eveniment cosmic care a avut loc in Lemuria. Inafara unei dorinte pure, multi Lemurieni au creat o separare a omenirii si a sufletelor, care niciodata nu mai fusese vazuta pe planeta. Aceasta nu a functionat in modul in care credeau ei.
In schimbul ajutorarii omenirii pentru a ascensiona la urmatorul nivel, separarea a avut ca rezultat scufundarea Atlantisului (se face referire la faptul ca acele tehnologii avansate nu s-a dorit a fi utilizate ca un bun al tuturor ci doar al unei minoritati in detrimentul majoritatii n.m.).
In zilele care au urmat acestui tragic eveniment, multe decizii colective au fost luate pentru a ascunde de rasa umana anumite tehnologii, deoarece ele ar fi putut fi cu usurinta directionate gresit. Acele tehnologii vor fi revelate foarte curand, voua, celor de astazi. Ele nu mai trebuie sa stea ascunse si Pamantul poate beneficia in mod minunat de ele. A existat o decizie colectiva care s-a luat datorita acelor evenimente. Separarea a cauzat multe si grave probleme, deoarece separarea intotdeauna face asta. Dupa scufundarea Atlantisului, umanii au decis ca nu vor mai incerca sa se mai separe din nou.
De data aceasta, procesul de ascensiune va avea loc, cand si cele mai putin evoluate persoane isi vor fi ridicat vibratia peste nivelul minim necesar pentru a ascende in siguranta. De data aceasta, toti vor face saltul, sau nici unul. Asta a fost decizia voastra, nu a noastra. Voi sunteti pe o planeta a liberului arbitru, si aceasta a fost decizia voastra colectiva, care este valabila si astazi.
CE PUTETI FACE PANA PE 21 Iulie?
In timpul care a mai ramas pana la 21 Iulie, urmariti sa va ridicati cat mai mult frecventa de vibratie a fiintei voastre, si aceasta se poate face prin diverse metode.
Una ar fi sa cautati o cale de a atinge pe oricine cu zambetul vostru, cu inima voastra si cu iubirea voastra neconditionata. Nu judecati pe nimeni pentru calea sau pentru actiunile pe care si le-a ales. Iertarea va fi una dintre cele mai importante unelte de pe Pamant, in aceste timpuri. Repetam : intelegeti si nu judecati calea pe care si-au ales-o cei din jurul vostru Acum este timpul sa iesiti si sa va faceti simtita lumina voastra pe planeta, in orice modalitate. Oferiti asistenta, ajutor, compasiune si intelegere celor care au nevoie si nu-i judecati pentru alegerile lor.
In acest fel, veti fi lumina de la capatul tunelului pentru multe fiinte dezorientate. Nu veti sti niciodata cand faceti marile legaturi. Este usor sa va uitati la viata altcuiva si sa va ganditi la el ca avand o vibratie joasa. Totusi, noi va spunem ca nu este posibil sa vezi calea sufletului altcuiva si lectiile de viata pe care el deja le stapaneste. De unde stiti ca in cel din fata voastra nu sta ascuns un maestru care si-a ales sa aiba, in aceasta viata, o experienta dificila si care, in ochii lumii, este considerata degradanta ?
Cativa dintre voi ganditi :" Oare, cine si ce voi fi eu, cand voi ajunge Acasa? De ce mi-ar onora cineva viata? Eu nu am castigat Premiul Nobel si nu am adus pacea pe Pamant !?". Dar, niciodata nu veti sti.
Ar putea fi insa si asa : strainul caruia i-ati daruit un zambet trecator, prin buna dispozitie pe care i-ati creat-o, a facut la randu-i un gest de caritate care a salvat un destin. Si tot asa, din om in om, scanteia care a pornit de la zambetul tau s-a amplificat, s-a intins peste lume creindu-se o fraternitate generala, lumea devenind mai buna, mai iubitoare, mai toleranta. Este putin ? Deci, pretuiti orice gest, orice manifestare facuta din inima, caci ea poate avea o valoare inestimabila pe care, acum, nu sunteti capabili sa o apreciati.
A sosit timpul ca voi sa aveti determinarea pentru gestul salvator, constient pe Pamant - timpul cand intelegeti ca puteti fi un Inger Uman in actiune. Voi sunteti bratele, picioarele si gura lui Dumnezeu. Voi puteti propaga in lume IUBIREA lui Dumnezeu, prin zambetul vostru plin de curatenie adresat oamenilor cu care va intersectati, oameni cunoscuti sau necunoscuti. Gesturile mici dar sincere de apropiere intre fiintele umane creaza starea vibrationala necesara predarii catre Pamant a inaltelor tehnologii care sunt gata sa va fie oferite.
EVOLUTIA OMENIRII SI A PAMANTULUI
Exista multe alte posibilitati care se vor deschide acum. Evenimente incredibile se intampla pentru a alinia Pamantul si omenirea pentru ceea ce urmeaza.
In ultimii 5 ani a existat un blocaj in accesarea de noi tehnologii. Acum, acesta este indepartat intr-un mod foarte eficient. Progresul se va produce in multe domenii. Voi ati cerut aceasta, voi ati creat-o si noi suntem bucurosi sa va vedem accesandu-va puterea. Pe masura ce indepartati voalul, incepeti sa vedeti cine sunteti voi cu adevarat. Aceasta, pentru noi, inseamna mult mai mult decat veti sti vreodata, pentru ca voi v-ati completat contractele sacre cu noi. Asta nu inseamna ca noi trebuie sa va parasim ci doar ca voi sunteti acum activati in rolurile de creatori constienti si Ingeri Umani. Fiecare dintre voi are un rol important de jucat pe aceasta planeta si acum a sosit timpul sa va asumati responsabilitatea crearii fericirii la care ati visat din totdeauna.
Incepeti prin a afla ceea ce poate face zambetul vostru si faceti-o cat de des puteti. Atingeti-i pe altii cat de des puteti, pentru ca acesta este un dar al omenirii. Cu toata puterea cerului, noi nu va putem atinge in felul in care va atingeti voi unul pe altul cu compasiune, iubire si speranta. Lucrati cu fiecare inima, pentru a depasi pragul minimei vibratii necesara stabilizarii si fructificarii darului tehnologic care vi se pregateste pentru 21 Iulie. Actionati cu daruire si responsabilitate caci timpul ramas pana atunci este suficient.
CELEBRATI LUMINA.
Zilele de 21 si 22 Iulie 2009 vor trebui sa fie zile de sarbatoare si bucurie, pentru ceea ce omenirea va primi. Noi nu va vom spune daca ati reusit, deoarece asta ar insemna sa luam puterea de la voi, si noi nu vom face asta. Voi trebuie sa asteptati cu calm si incredere acest eveniment, care, daca, totusi, nu se va produce (presupunand ca pana atunci nu ne vom fi pregatit suficient n.m.) va sosi oricand va fi posibil, intr-un viitor atat de apropiat cat vi-l veti fauri singuri. Noua tehnologie va fi descarcata din nou, la intervale regulate, pana cand veti fi capabili sa o preluati si s-o stabilizati pe planeta.
Multe puncte de accesare vor fi deschise preluarii, prea multe pentru a incerca sa va vorbim despre ele. Ele vor fi amplasate in functie de rezultatul masuratorilor vibratiei colective care se vor efectua in prealabil.
FARA INTARZIERE
Trebuie sa cunoasteti ca intarzierea in atingerea nivelului de constiinta pe planeta Pamant este aproape lichidata. Doar mici parti mai sunt de ridicat si ele s-au datorat persistentei unor frici pe care nu le-ati eliberat, inca. Dar recuperarea intarzierii se va intampla atat de repede, incat nu veti avea timp sa va ancorati, creatorilor.
Voalul cade. Voi ati cerut asta. Aceasta va crea ceva dezordine pe Pamant. Voi ati desenat acest tablou.
Priviti la ceea ce se va intampla in curand, deoarece totul va conduce la ceva si mai mare si mai inalt. Apogeul va fi atins peste 5 ani.
In urmatorii 5 ani, planeta va experimenta un urias proces revolutionar. Acesta deja a inceput. Numaratoarea inversa a inceput ! Bucurati-va de calatorie, dragii nostri. Voi ati creat o foarte frumoasa cale pe care sa calatoriti. Voi ati creat o cale incredibila, nu pentru a fi urmata doar de vibratia colectiva a omenirii, ci si pentru voi ca indivizi, pentru a va gasi propriile pasiuni si acele lucruri care va aduc bucurie. Aceasta este ceea ce ancoreaza spiritul in corpul fizic si este acum mult mai posibil decat vreodata inainte. Bucurati-va de calatorie, dragii nostri. Va asteapta o mare bucurie ! Tot ceea ce va veni, vor fi creatiile voastre la care ati visat si ati lucrat. Cunoasteti ca voi sunteti creatori divini si noi suntem foarte mandri de voi. Noi va daruim aceste mesaje cu cea mai mare onoare.
Acesta este contractul nostru sacru de a fi aici, cand omenirea se va trezi. "Bun venit Acasa !", dragii nostri.

Acum, voi aveti o sansa sa o faceti din nou. Zilele Lemuriei si ale Atlantidei s-au intors si voi sunteti aici pentru a repeta experienta, dar, de data asta, fara greseli.
Noi suntem Grupul Espavo.


ECLIPSA DE SOARE IN RAC -22 IULIE 2009 ORA 05:35 -INTUNERICUL CARE FACE LUMINA
O Eclipsa de Soare are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Sorele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri , uneori aceste inceputuri pot fi radicale , este energia care te poate ajuta sa incepi sa scrii un nou capitol in viata ta ,sa alegi o noua directie, o noua viata .
ECLIPSA DE SOARE IN RAC -22 IULIE 2009 ORA 05:35 -INTUNERICUL CARE FACE LUMINA

Primavara blogului -voi scrie printre flori



Pomii in floare - super imagine din parcul Plumbuita. Ma gandeam sa anexez blogului un fotoblog dar nu cred ca e necesar pentru ca o poza cu flori si peisaje, ca un manifest al neformalului, poate fi pusa aici si cred ca e mai bine sa scrii printre flori.