sâmbătă, 7 august 2010

Jonathan Goldman - Sunete vindecatoare

Jonathan Goldman este scriitor, muzician si profesor. El este o autoritate in materie de vindecare prin sunet si un pionier in domeniul armonicelor. Jonathan este autorul HEALING SOUNDS: THE POWER OF HARMONICS (Inner Traditions), SHIFTING FREQUENCIES (Light Technology) THE LOST CHORD (Spirit Music) and TANTRA OF SOUND (Hampton Road), si coautor al sotiei sale Andi. El a studiat cu maestrii ai sunetului atat din traditia stiintifica cat si cea spirituala Dalai Lama's Chanting Gyuto si Gyume Monks si a fost investit de Chant Master din Drepung Loseling Monastery pentru a preda Tibetan Overtone Chanting. Jonathan are un titlu de Bachelor of Science in Film Making from Boston University si un Master's Degree in studii independente in domeniul vindecarii prin sunete de la Lesley College.

Jonathan este director al Sound Healers Association; organizatie dedicata educatiei si constientizarii sunetelor si muzicii pentru vindecare. El este presedinte al Spirit Music care produce muzica de meditatie, relaxare si trasformare de sine.

Jonathan a creat numeroase inregistrari de varf incluzand: "Dolphin Dreams", "Sacred Gateways: Drumming and Chanting", "Trance Tara", "Ultimate Om", "Holy Harmony" and "Medicine Buddha"; creata pentru sanctitatea sa Dalai Lama. Cantecele sale s-au auzit pe albumul lui Kitaro, 2001 cu care a castigat Grammy Award.

Cel mai vandut album al lui Jonathan este "Chakra Chants" care a castigat in 1999 Visionary Awards pentru "Best Healing-Meditation Album" si "Album of the Year". Cele mai cunoscute albume ale lui Jonathan: "The Lost Chord", "The Divine Name" (co-created with Gregg Braden) asi "ChakraDance" a castigat de asemeni Visionary Awards. Ultimul album este: "The Tantra of Sound Harmonizer". Colaborarea lui cu Tibetan Chant Master Lama Tashi "Tibetan Master Chants" a fost nominalizata pentru 2006 Grammy Award ca "Best Traditional World Music".