miercuri, 24 noiembrie 2010

Telepatica by mail sau ParanorMailul

S-a spus ades ,si s-a spus pe buna dreptate, ca mesageria electronica, internetul in genere, ne inhiba capacitatile latente de comunicare directa, umana ..nu stiu daca comunicarea telepatica este un cuvant bun, poate mai degraba comunicarea neformala.
Dar emailul si in genere comunicarea electronica poate fi folosita astfel incat sa potenteze comunicarea neformala.
Care e ideea, propunerea si provocarea mea. Haideti sa nu dam nici un email fara sa incercam sa ne trezim aceste capacitati adormite. Cum? Eu astazi i-am dar prietenei mele Tania, pasionata de constiinta, de crestere spirituala, un email  cu urmatoarea provocare: ce culoare am atasat mesajului meu? Ghiceste si da scroll pentru a vedea ce culoare ti-am trimis telepatic odata cu mesajul formal al mailului.  Am scris la sfarsit un cuvant, o culoare vizibila numai la scroll: ROSU. 
Orice articol de blog si orice pagina web poate avea asociat un astfel de element de comunicare neformala care sa ne puna la lucru intuitia. De ex :   Ce floare si ce culoare am asociat acestui post? Raspundeti.....si apoi click pentru a confirma  .  Si meajele Twitter pot avea asociat un fruct, o floare, o culoare.  Am putea folosi seturi limitate de culori, fructe, flori care sa aibe asociate un Tiny URL pentru a putea fi mai usor atasat.