duminică, 19 septembrie 2010

Practicant SEO

Facand un pas inapoi spre Societatea Cunoasterii, am sacrificat un weekend dar am finalizat cursul de SEO de la http://www.seoinpractice.com . Cursul este interesant si util si mi-a placut si ca experienta de e-learning. Mi-a placut artificiul prin care certificatul este expus pe parcursul cursului in shade si acest shade dispare pe masura ce treci diverse etape ale cursului. Cursul nu este chair simplu daca vrei sa-l faci ca la carte pentru ca prespune practica, pe care nu m-am oprit sa o fac si presupune explorarea unor programe de SEO, promovarea lor este unul din scopurile cursului, nimic nu e gratis nu ? Programele se presupune ca le cumperi, le instalezi si le explorezi. Am ars sau am amanat si aceasta etapa cu pretul a cateva puncte la scoring dar e mai trusted asa. 100 din 100 parea suspect. 82 e mai interesant daca adaug si ca.. doar Gates are 100 : ))
Si in fine, tot o tehnica de SEO, iti poti posta certificatul pe blog :

Dar SEO el, SEO si eu pentru ca in pagina de profile am link la site-ul meu add-marketing.com de sand box despre care tocmai am invatat ca e varza la cuvinte cheie targetate.

SEO si trabaho No : )

Lista rusinii

A fost creat un site cu lista rusinii:

Lista Rusinii

Din nefericire trebuie sa spun ca am un model de univers care spune ca fiecare din noi poate sustine guvernarea Romaniei. Asta nu-i face pe ei mai putin vinovati dar ne face pe fiecare din noi mai responsabili. O tara nu e guvernata de un om sau de un grup chiar daca aparent asa se intampla. Este guvernata de calitatea constiintei colective a natiunii. Dovada ca Ceausescu "a condus Romania" si bine si rau. Toti sunt de acord ca in 1980 "era bine", toti localizeaza paradisul de buzunar al comunismului in aceasta perioada. De ce acelasi om, acelasi CEPEX a creat mai traziu o revolutie?

Oricum o astfel de lista nu foloseste, foloseste insa sa faci parte dintr-o lista a mandriei, o lista a celor care participa la un grup de dinamica a constiintei, un grup care creaza coerenta in constiinta colectiva a natiunii.