vineri, 23 octombrie 2009

Sorin Romanescu - 22 noiembrie Clubul Jukebox


22 noiembrie este data la care Clubul Jukebox gazduieste recitalul extraordinar al chitaristului de jazz Sorin Romanescu.
"Povesti si chitarisiri" este un program de succes al muzicianului ce canta in aceesi seara la 5 chitare diferite, abordand stiluri variate in piesele sale care au entuziasmat anul acesta publicul bucurestean la Sala Mare Radio. Premiat ca "Muzicianul anului 2008 in Jazzul romanesc", Sorin Romanescu s-a lansat intr-o cariera solistica ce continua in noiembrie la Jukebox Club, in "sala chitarelor" care se descopera a fi cadrul potrivit pentru un artist si 5 chitare, dintre care doua sunt instrumente de lutier, construite de Domenico Moffa special pentru muzicianul roman ce este in prezent Endorser for Moffa Guitars. Evenimentul este oferit de Jukebox in colaborare cu Asociatia culturala Pro Contemporania.


sorinconcert3

Poate ca exista undeva o planeta a chitaristilor....in Bucuresti exista o sala pentru acestia.....de pe aceasta planeta...in aceasta sala.... Sorin Romanescu vine sa prezinte un program unic, original, cu 5 chitare diferite...

Prezentare Capzles >>>