duminică, 15 iulie 2012

Calcule Horoscop

Constitutia Universului vs Constitutia Romaniei

Un bun amic satul de invazia mondenului a politicului in viata oamenilor se intreba retoric si un pic revoltat: "Oare schimbarea noastra interioara a sistemului nostru propriu de valori ar trebui sa fie o hotarire a Senatului, sau o decizie a Curtii Constitutionale ??"
E o provocare si raspunsul meu este foarte aproape de un da categoric cu o nuanta: cred cu tarie ca atunci cand un nucleu suficient de mare pentru a avea impact asupra intregului sistem va opta pentru o schimbare interioara in care valorile absolutului transcendental vor fi experimentate sistematic in existenta relativa atunci aceste valori vor fi exprimate si in horarari ale Senatului si in decizii de zi cu zi ale CCR.
Nu exista nici un hiatus intre valorile existentei absolute transcendentale si valorile vietii relative fie ele si politice sau mondene.
Sample UF Chart Physics

De fapt potentialul informational pe care il experimentam in starea cea mai simpla a constiintei, constiinta transcendentala, poate fi asimilat cu Constitutia Universului. Cu cat mai multe persoane practica experienta sistematica a Costitutiei Universului cu atat valorile acesteia vor fi mai mult si mai fidel exprimate in Constitutia nationala iar conflictele si contradictiile intre Parlament, Senat, Presedentie, Curte, alte institutii si cetateni vor fi mai mici. Aceste lucruri nu sunt idei SF sau fringe science ci se intampla real intr-un anume grad chiar in tari apropiate ca Albania, Bulgaria etc.

Politicul este un feedback al calitatii constiintei colective. Cu cat e mai conflictual cu atat se cere mai mult imbunatatita calitatea constiintei colective. Daca vom observa vreodata o stare frictionless intre institutii, o superconductibilitate acesta va fi semnul unei calitati apropape de optim a constiintei colective. Mai ieri vorbeam de albanizarea Romaniei ca de un scenariu horor dar azi am vrea sa avem anumiti  indicatori pe care ii au ei. Si nu e nici un miracol, e stiinta, o stiinta a constiintei.

In ce priveste rezeva exprimata de prietenul meu fata de monden iarasi nu cred ca acesta e separat de viata si nici chiar separat de viata spirituala. Iata un exemplu ca se poate sa fi si frumoasa si frumoasa interior: http://dlf.tv/2010/ali-stephens/  Sic!.