duminică, 4 octombrie 2009

Becul electric si Yoga

Toti folosim becul electric. Chiar si in biserici se foloseste becul electric din plin. Dar Edison, cel care a facut posibila aceasta inventie, se spune ca era ateu sau agnostic ( http://www.adherents.com/adh_influ.html ) . De ce nu renuntam la bec in favoarea lumanarii ? Pentru ca ar fi absurd. Pot folosi ce stie un om mai bine intr-un domeniu fara sa fie nevoie sa accepti si ce nu stie. La fel esate si cu yoga. Oare nu pot face yoga fara sa trec la hinduism ? Sigur ca da. De ce nu inteleg bigotti asta ? Mister.

De fapt toti ne pricem mai bine intr-un domeniu, doua sau oricum un numar limitat de domenii. Dar exista o categorie de oameni care le stiu pe toate si le impun si altora.

Un comentariu:

Andrei spunea...

Salut,

Am placerea sa te anunt ca am lansat un forum de discutii si informare destinat locuitorilor orasului Bucuresti. Forumul este realizat sub forma unui ghid informativ ce are la baza un forum cu discutii pe teme diverse din toate domeniile interesante.

Propunerea mea este de a promova atat blogul tau in cadrul forumului cat si forumul in cadrul blogului, un parteneriat din care consider ca are toata lumea de castigat.

In cazul in care esti interesat, adresa forumului este http://www.forumbucuresti.ro.
Pentru mai multe detalii: contact@forumbucuresti.ro.

Numai bine,
Andrei