duminică, 5 februarie 2012

Secretele unui magazin online

Secretul numarul 1: nu trebuie sa tii produse pe stoc! Poti sa iti deschizi un magazin electronic fara sa ai marfa pe stoc, comandand marfa la furnizorul tau abia dupa ce vei avea comenzi ferme pentru ea.
Secretul numarul 2: cu un magazin online poti reduce pana la 90% din costurile unui produs. Aceste costuri sunt, pentru o afacere clasica, cele legate de distributie, stocare si vanzare.
Secretul numarul 3: pe Internet, clientul te gaseste! In piata reala, pentru a vinde un produs, trebuie sa umbli mult timp dupa clienti. Avand prezenta online, de cele mai multe ori, clientul te cauta pe tine. Daca ai un site optimizat si preturi atractive, nu va dura mult timp pana te va gasi!
Intreprinzatorule, bun venit in lumea virtuala!
CD Magazin onlineGeneralizarea comertului online va schimba si va influenta starea de constiinta a oamenilor. Comertul online nu numai ca are neoie de incredere, trust, dar o si genereaza pentru esti mai increzator si  simti ca ai puteri speciale cand dai un click si plasma apare la usa, cand poti face cumparaturi ca Samantha.

Niciun comentariu: