sâmbătă, 30 martie 2013

RadioLynx - partener media la „Spring SuperBlog 2013”

Este greu sa gasesti un partener media, new media, pentru „Spring SuperBlog 2013” mai bun decat RadioLynx - www.radiolynx.ro | facebook.com/radiolynx. Dupa mine RadioLynx a revolutionat new media pentru ca este o sinestezie de web 2.0. Aici utilizatorul nu doar genereaza continut ci o face pe canale multiple: chat, skype, blog, sau direct in emisiune cum am fost eu, intr-o experienta unica, si multi altii. E un show 2.0 total. 

Cand RadioLynx si-a propus sa devina partener media el a devenit o extensie multichannel pentru Spring SuperBlog si o zi de lucru pentru un astfel de partner media consta in aceea ca te ia cu el vartejul lui de muzica, poezie, viata. In plus are emisiuni specializate la care ascultatori sunt liderii de opinie din domeniu. 

RadioLynx nu poate fi doar partener media pentru ca este un fenomen unic si total care genereaza prietenii reale si in real life nu doar interactiuni virtuale sau de media. Nu stiu foarte in detaliu cum sunt ceilalti parteneri media pentru Spring SuperBlog dar cand Spring SuperBlog s-a aliat cu RadioLynx este ca si cum un taifun s-ar alia cu un uragan pentru a da nastere furtunii perfecte care distruge toata plictiseala lumii: ) 

Partener media nu e un termen care sa descrie exact fenomenul. Spring SuperBlog 2013 pe durata lui se continua in RadioLynx asa cum pasarea se continua in zbor. E greu de descris o zi de lucru la acest partener media pentru ca nu sunt doua la fel. El poate fi definit ca jazz-ul: nu stii ce e dar te simti prins de vartejul ritmului lui. 

Ascult RadioLynx pentru ca e live si alive, pentru ca imi place muzica pe care o dau, pentru ca ii vad si pot vorbi cu cei care o dau, pentru ca pot interactiona si schimba ceva in cursul emisiunii care ma schimba in acelasi timp. Cum poate fi descrisa o zi de lucru la acest partener media la Spring SuperBlog 2013? Simplu: in prima zi de la inceputul vietii zeii vor merge la brat cu poetii.  

Scris pentru Spring SuperBlog 2013

Niciun comentariu: