duminică, 25 mai 2008

Azi am publicat prima mea carte

Am publicat prima mea carte, o colectie de articole, doar pentru a vedea cat de simplu este procesul de publicare http://www.createspace.com/3343814
A fost extrem de usor, de fapt mi-a luat doar vreo cateva ore, cu tot cu intins rufe, cafea, cumparaturi etc, in trei zile consecutive, si asta din cauza copertei si a faptului ca mai am de invatat in Photoshop. Daca totul este pregatit, coperti, carte in format electronic poate dura de la o ora la cateva ore. Daca ai experienta si materialele pregatite poate dura si de ordinul minutelor.
Deci daca aveti lucrari in serar...just call me...
De fapt experimentul meu a fost doar invatarea procesului de e-publish pentru a publica in final aceasta carte http://www.tm.org/book/toc.html in traducere. De fapt este traducerea mea dar au fost peste ea atatea stilizari si revizuiri ca nu mai stiu daca nu e o munca colectiva.

2 comentarii:

alexxa002000 spunea...

am cateva intrebari:
ai castigat ceva?
am inceput si eu sa scriu o carte dar acum caut si cea mai convenabila metoda spre a o publica

sol spunea...

Buna Alexa,
Nu am castigat pentru ca am facut aceasta carte de test, ca sa validez procesul. Dar m-am blocat cand sa-mi trimita primul exemplar. Costa 3 $ cartea si 24 expeditia. Am amanat pana fac o coperta mai cu design. Deci nu am inceput sa vand cartea. Cred ca e OK ca si canal de distributie daca te gandesti la vanzarea cartii la romanii din afara. Cei din Romania vor gasi ca scumpa expeditia.