sâmbătă, 1 august 2009

Fun cu Eckhart Tolle

Pe video, spre deosebire de carte ET mi se pare ca este, in afara de faptul ca este extrem de profund si la esente si foarte... fun.: )) As spune ca este chiar fun-ul prin excelenta pentru nu este umorul ieftin al carcotasilor nici cel violent al lui Badea, de ex, ci este umorul Sinelui fata de ego ceea ce face ca ET sa defineasca de fapt umorul noului Pamant, umorul prin excelenta. Si este din fericire pentru noi acelasi tip de umor pe care Noica il remarca la poporul roman, un umor care ii permite sa se distanteze de contingent pentru a avea aceiasi perspectiva spirituala pe care Noica o identifica in Bhagavad Gita.
Tolle ar trebui sa fie acasa in spiritualitatea si stiinta romaneasca pentru ca el doar reface, mai explicit, mai practic traseul spre trairea Fiintei facut de Noica in Devenirea intru Fiinta, de Mircea Corneliu in Cartea Fiintei, de Draganescu in Ortofizica de Virgil Stancovici in Filosofia Integrarii si poate chiar de trairea spirituala de la Poiana Marului.


Eckhart Tolle resurse >>> Acum merita sa pui in joc tehnologia Home Cinema,mp3,Video sau poti sa le iei cu tine pe acest Vaio (Vaio de noi care nu avem inca un laptop ca asta : ))))pentru a putea citi in parc, un loc ideal pentru a studia si practica aceste concepte.

Niciun comentariu: